faqe_banner

Lajme

 • Guarnicioni me fletë alumini-Guardian i vulës së kapakut të shisheve

  Në jetën e përditshme shpesh përdorim shishe të ndryshme plastike për të ruajtur ushqime, pije etj. Për të siguruar mbylljen e këtyre shisheve dhe për të parandaluar prishjen e ushqimeve dhe pijeve, guarnicionet me letër alumini janë bërë veglat tona të domosdoshme mbyllëse.Guarnicioni i letrës së aluminit është një material i veçantë me...
  Lexo më shumë
 • Guarnicioni me fletë alumini: kombinimi perfekt i ngjyrës së gjelbër dhe praktike

  Guarnicioni me fletë alumini: kombinimi perfekt i ngjyrës së gjelbër dhe praktike

  Me përmirësimin e standardeve të jetesës së njerëzve, vëmendja ndaj sigurisë ushqimore dhe mbrojtjes së mjedisit po rritet gjithashtu.Në këtë sfond, guarnicionet me letër alumini kanë marrë gradualisht vëmendjen dhe aplikimin e gjerë për shkak të mirëdashjes dhe praktikës së tyre mjedisore....
  Lexo më shumë
 • Çfarë është një shtresë e vulës me fletë PE?

  Çfarë është një shtresë e vulës me fletë PE?

  Rreshtimi i vulës me fletë PE zakonisht i referohet një materiali të shtresës së brendshme të përdorur në materialet e paketimit.Është shtresa e brendshme e një vulë me fletë metalike të bërë nga materiali polietileni (PE).Veshja e vulosjes me fletë PE ka një sërë karakteristikash të shkëlqyera, të tilla si performanca e mirë e mbylljes, rezistenca e shkëlqyer ndaj lagështirës dhe ...
  Lexo më shumë
 • Zonat e aplikimit të veshjes së veshjes së vulës me fletë PE

  Zonat e aplikimit të veshjes së veshjes së vulës me fletë PE

  Veshjet e vulosjes me fletë PE kanë një gamë të gjerë aplikimesh në industrinë e paketimit.Për shkak të karakteristikave të shkëlqyera të performancës, përdoret gjerësisht në paketimin e ushqimit, paketimin farmaceutik, paketimin kozmetik dhe fusha të tjera.Për sa i përket paketimit të ushqimit, veshjet e vulosjes me fletë PE janë ...
  Lexo më shumë
 • Përparësitë e aplikimit të guarnicioneve me letër alumini

  Përparësitë e aplikimit të guarnicioneve me letër alumini

  Guarnicionet e letrës së aluminit bëhen prej alumini pasi shtypen dhe më pas bëhen sipas përdorimeve të ndryshme.Ato përdoren shpesh në disa industri paketimi.Ato përdoren kryesisht për të izoluar ajrin dhe për të zgjatur jetëgjatësinë e produkteve.Pra, cilat janë avantazhet e aplikimit të copëzave të letrës së aluminit??...
  Lexo më shumë
 • Procesi i prodhimit të mbulesës së aluminit

  Procesi i prodhimit të mbulesës së aluminit

  Procesi i prodhimit të tapave të aluminit zakonisht përfshin hapat e mëposhtëm: Përgatitja e lëndës së parë të fletës së aluminit: Dërgojeni fletën e aluminit në punishten e përgatitjes për prerje, bluarje të skajeve, përpunimin e sipërfaqes (si oksidimi, elektrikimi, etj.) dhe punë të tjera përgatitore Vrima e shtypjes ...
  Lexo më shumë
 • Pse të gjitha shishet e mësipërme kanë vula?

  Pse të gjitha shishet e mësipërme kanë vula?

  Shpesh hasim një gjë, veçanërisht qumështin.Kur blejmë ushqime ose ilaçe në shishe nga tregu, kur hapim tapën e shishes, shpesh shohim një “ngjitës” argjendi në grykën e shishes.Në fakt, kjo është ajo që industria e quan copë litari me fletë alumini;kryesisht luan rolin e iso...
  Lexo më shumë
 • Preformat PET

  Preformat PET

  Taizhou Lize Rubber & Plastic Co., Ltd. është një kompani e dedikuar për prodhimin dhe shitjen e preformave të shisheve PET.Produktet e saj kanë veti të shkëlqyera, duke përfshirë rezistencën ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta, si dhe rezistencën ndaj tretësve të ndryshëm.Si një material i rëndësishëm paketimi, shishet PET paraformojnë...
  Lexo më shumë
 • Veshje me petë me induksion PET

  Veshje me petë me induksion PET

  – Vajra vulash, ilaçe, ushqime, pije, pije, pesticide, agro-kimike dhe kozmetikë.– I papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga lagështia, i papërshkueshëm nga rrjedhjet.– Anti-acid, anti-alkali, anti-korrozioni.– Në përputhje me standardin ushqimor FAD.- Printimi i personalizuar është i disponueshëm.Ne kemi përvojë të pasur në...
  Lexo më shumë
 • Priza EPTFE për Agrichemical

  Priza EPTFE për Agrichemical

  Prizat e frymëmarrjes ndihmojnë kontejnerët e paketimit të mbajnë ekuilibrin e presionit midis të brendshëm dhe të jashtëm, parandalojnë zgjerimin ose kolapsin e kontejnerit, gjithashtu parandalojnë rrjedhjen e lëngut ose pluhurit brenda enës, duke përmirësuar sigurinë.Filmi ePTFE i papërshkueshëm nga uji dhe i frymëmarrjes ka tre elementë kryesorë...
  Lexo më shumë
 • FDA me fletë alumini enë tavoline për ushqim

  FDA me fletë alumini enë tavoline për ushqim

  Taizhou Rimzer Rubber & Plastic Co., Ltd. është një prodhuesi kryesor i enëve të tavolinës me fletë alumini me cilësi të lartë për paketimin e ushqimeve dhe ushqimin.Me fokus në përmbushjen e standardeve më të larta në sigurinë dhe komoditetin e ushqimit, ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh fletë alumini që janë krijuar për të përmbushur...
  Lexo më shumë
 • Kapak i lëngshëm alumini.

  Kapak i lëngshëm alumini.

  Rezistenca ndaj sterilizimit dhe testimi i vulosjes janë aktualisht tema të nxehta në industrinë e paketimit.Në fushën e paketimit të produkteve të lëngëta, kapakët e lëngshëm prej alumini janë të favorizuar për rezistencën e tyre të shkëlqyer ndaj sterilizimit dhe performancën e shkëlqyer të mbylljes.Si një lider në industri, Taizhou Rimzer ...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2